AYDIN / NAZİLLİ - Turan Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Ödev

Okulumuz öğrencileri 5/E İdiL GÖÇMEN ve 5/E Alperen TOSUN

23 Nisan etkinlikleri kapsamında İlçe Kaymakamımız Sedat Sırrı ARISOY'u makamında ziyaret ettiler.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda kutladık.

Nis

22 Mart Dünya Su günü afiş yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu toprakları bize vatan olarak emanet eden aziz gazilerimizi ve şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyoruz.

May

Öğrencilerimizin tüm yıl boyunca Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar derslerinde yaptıkları çalışmaları sergilediğimiz sergimiz okulumuzda açılmıştır.

May

Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün bu yıl ikincisini düzenlediği

"1 Kitap 1000 Pencere" Kitap okuma yarışması projesi kapsamında

okulumuzu temsil edecek öğrencilerimiz Sümer parktaki okuma etkinliğine katıldı.

Nis

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği

bu özel günün 103'üncü yılını okulumuza büyük bir coşkuyla kutladık.